zaterdag voetbal

Wil jij lid worden of heb je vragen over het lidmaatschap? Je bent van harte welkom! Vul onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

HOE WERKT EEN LIDMAATSCHAP BIJ C.V.V. RUST ROEST
Een lidmaatschap bij Rust Roest wordt aangegaan voor de periode van één seizoen. Bij tussentijds afmelden blijft deze periode van een seizoen geldig. Een nieuw seizoen gaat in per 1 juni, officieel afmelden voor het nieuwe seizoen (liever niet) dient voorafgaand aan deze datum plaats te vinden per e-mail aan bestuur@cvvrustroest.nl


Helaas vertoond ons invulformulier momenteel een storing en verzoeken we je een mail te sturen naar bestuur@cvvrustroest.nl wanneer je lid wil worden.

Zou je je naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer en je eventuele vragen in dit mailtje willen vermelden? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt!

 


Afmelden?
Liever niet natuurlijk, maar mocht je je toch uit willen schrijven als lid dan verzoeken we je een e-mail te sturen aan bestuur@cvvrustroest.nl met daar in een reden van uitschrijven (een handgeschreven brief bij het bestuur inleveren is ook mogelijk). Na ontvangst van deze schriftelijk uitschrijving zal de contributie afschrijving stop gezet worden.

Ben je voornemens je uit te schrijven als ‘spelend lid’, dan is het altijd mogelijk om ‘niet spelend lid’ te blijven en zodoende de club financieel een warm hart toe te blijven dragen!