Beste Rust Roesters

 

Op zaterdag 21 september organiseren we een wijn proef avond.

 

Alli Frick van Weingut Frick uit het Moesel gebied komt dan naar onze kantine om ons kennis te laten maken met de verschillende wijnen die hij zelf nog steeds op de traditionele manier produceert, maar totaal niets meer te maken hebben met de ouderwetse zoete witte wijnen die vroeger uit het moesel gebied kwamen.

 

Naast het proeven zal hij ook wat meer vertellen over hoe hij de wijnen maakt. Tijdens deze avond zul je 8 tot 10 verschillende wijnen te proeven krijgen. Bij de wijn zullen kleine hapjes geserveerd worden die de smaak van de wijn ondersteunen.

 

Alli Frick maakt uitstekende witte (droog, half droog en zoet) en rode wijn (droog), een Frisse rose en hele goede sekt (brut en extra brut).

 

Iedereen is van harte welkom dus nodig je familie, vrienden en kennissen uit.

 

Datum: Zaterdag 21 september

Begin: 19.30 uur

Plaats: Kantine Rust Roest

Adres: J.C. Dirkxpad 3 Eindhoven

 

De avond begint om 19.30 uur. En zal plaats vinden in onze kantine. De kosten voor de wijnproef avond bedragen € 15.00. Als je de wijn die je geproefd lekker vindt dan kun je tijdens deze avond bestellen. Deze zullen vervolgens uitgeleverd worden als hij weer naar Nederland komt.

 

Als je wilt komen geef je dan op aan de bar in de kantine bij Piet. Of stuur een mail naar john-van-winden@hotmail.com. Geef hierin aan met hoeveel personen je wilt komen.

 

 

John van winden

Bestuur Rust Roest

 

P.S. Lust je zelf geen wijn dat ben je natuurlijk om welkom om al onze uitstekende bieren of frisdranken te proeven.

Reacties zijn gesloten.