Hoewel er de laatste tijd een aantal nieuwe leden zijn bijgekomen, blijven we bij een aantal elftallen krap in de selectie zitten. Om het aantal voetballende leden weer aan te laten trekken, starten we binnenkort met een aantal acties.
Als eerste krijgt de website een complete make-over. Matthias Smit gaat de website maken, en het ziet er al veelbelovend uit! bekijk de website nu: http://www.cvvrustroest.nl.
Daarnaast hebben we 10.000 flyers besteld (ja, dat lees je goed) welke we op 3 mei willen ronddelen. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig!
Deze kun je ook als ‘poster’ ophangen. Weet je dus een plaats met potentie? In de kantine zijn stapels flyers beschikbaar

Mochten er nog meer ideeen zijn, dan zijn die uiteraard van harte welkom!

poster rustroest versie 3

2 reacties op “Rust Roest zoekt leden!”

 1. Gert schreef:

  Hoi Rinie,
  leuk dat je weer wilt gaan voetballen en dat je dat bij ons wilt komen doen. als je as donderdag avond even bij ons in de kantine langs komt kunnen we het eea afspreken!
  vraag even naar piet van Winden (staat achter de bar) dan komt alles goed! misschien kan je dan al gelijk de sfeer proeven op ons toernooi van 1 juni as en als jij je schoenen en scheenbeschermers mee neemt regel ik dat je mee kunt doen.
  Groeten Gert

 2. rinie van lierop schreef:

  ben een man van 36 jaar die weer graag eens tegen een balletje wil trappen ben er een tijdje uit geweest maar ben weer helemaal fit heb er weer helemaal zin in. En gezie het voor mij dicht bij huis is leek e dit de ideale gelegenheid