Vanochtend werden wij opgeschrikt met het bericht dat ons bestuurslid Piet van Winden plotseling op 78 jarige leeftijd is overleden.

Piet was Rust Roester in hart en nieren. We zullen altijd zijn liefde voor de club herinneren. Piet begon als voetballer bij onze club en bekleedde nadat hij niet meer actief was op het veld meerdere functies. Momenteel was hij penningmeester en had in het verleden ook de functie van voorzitter. Daarnaast was hij jarenlang het gezicht in ons clubhuis als kantinebeheerder. Dit deed hij samen met zijn vrouw Nel. Nel overleed in 2018, Piet en Nel zijn weer samen.

De begrafenis zal zaterdag 29 februari om 14:00 uur plaatsvinden op begraafplaats De Oude Toren te Eindhoven. Na afloop is er een samenzijn in de kantine van c.v.v. Rust Roest.

Wij wensen zijn zoons Gert, Peter, John, Robin, kleinkinderen en verdere familie sterkte toe.

Namens je collega bestuurders van c.v.v. Rust Roest


De training van maandag 24 februari gaat niet door, zo ook de pubquiz van 29 februari.

Eén reactie op “IN MEMORIAM – PIET VAN WINDEN”

 1. Willem Biermans schreef:

  Rust Roest ‘Storm’ Piet is gaan liggen !
  Met verdriet hebben wij , spelers en begeleiders van Rust Roest 2, kennis genomen van het overlijden van Piet. Ons medeleven gaat uit naar Ger, Peter, John en Robin en hun gezinnen en familie.
  Piet van Winden leerden wij kennen twee seizoenen geleden bij onze nieuwe voetbal thuishaven. Piet heten ons hartelijk welkom en bij alle thuiswedstrijden zag je Piet, op de hoek van de bar, geïnteresseerd meeleven met de prestaties van ons team. Ook bij gezelligheids activiteiten in de kantine zag je Piet intens genieten.
  Met het verlies van Piet is een warm mens en geweldige clubman ons ontvallen. Komende zaterdag spelen wij met rouwbanden en dragen onze eerstkomende overwinning speciaal aan Piet op.
  RUST zacht Piet en onze gevoelens voor jou ROESTen nooit.