Tot onze ontsteltenis ontvingen wij het bericht dat ons Erelid Jaap Eisma afgelopen zondag is overleden. Dat het met zijn gezondheid recent niet goed ging, was ons bekend. Ongeveer tien jaar geleden werd Jaap al door zijn gezondheid gedwongen om zijn laatste functies bij Rust Roest en Woudrust neer te leggen. Toch verraste ons dit bericht onaangenaam.

Jaap heeft in de bijna 60 jaar dat hij lid was van CVV Rust Roest ongelooflijk veel voor de vereniging gedaan. Zo was hij een aantal jaren voorzitter maar de langste tijd ken ik hem zelf als secretaris van het bestuur en penningmeester van de stichting Woudrust. Hij was al betrokken bij diezelfde stichting bij haar oprichting. Bij Rust Roest begon hij als speler en later was hij onder andere elftalleider en zaterdag coördinator bij Rust Roest. Hij ontving van de gemeente Eindhoven de Vrijwilligerspenning en van de KNVB de Gouden Bondsspeld.

Jaap was gezichtsbepalend voor Rust Roest in al zijn actieve jaren. Rust Roest verliest nu niet alleen haar enige Erelid, maar ook een boegbeeld van de vereniging.

De hieronder afgedrukte kaart is aan ons als vereniging gestuurd. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om hem komende zaterdag de laatste eer te bewijzen. 

We wensen zijn familie en andere naasten veel sterkte toe. 

 Namens het bestuur,

Jaap Schreur
c.v.v. Rust Roest

Reacties zijn gesloten.