Beste leden,

Zoals jullie zeer waarschijnlijk wel mee hebben gekregen heeft onze regering een aantal ‘regels’ opgesteld om het corona virus in te dammen. De KNVB heeft hierop geanticipeerd en een mail aan alle voetbalverenigingen gestuurd. Lees hieronder de mail:


Beste bestuurder,

Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan-Dirk van der Zee

Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal


Rust Roest sluit zich aan bij dit advies en bij deze brengen wij jullie er van op de hoogte dat de kantine/ons sportpark tot 31 maart gesloten is. Wedstrijden en trainingen zullen zodoende niet ook doorgaan.

We houden jullie verder op de hoogte.

Met sportieve groet,
Bestuur c.v.v. Rust Roest

Reacties zijn gesloten.